diumenge, 4 d’abril del 2010

Escapada a la Terra Alta











Dimecres 31 de març de 2010 , aniversari de l´Andreu !!!
Avui ja és l´últim dia que som a Arnes . Al matí mentre en Pep surt en bici, nosaltres tres intentem fer maletes ( tot i que ens deixem els anoracs, oi Joan ??) i a deixar-ho tot una mica com ho haviem trobat .

Cap a les 11 i després de pagar l´estada i comprar productes de la Terra Alta ( oli, vi i mel ) enfilem la tornada.

Demanao a en Pep que em deixi acostar fins a Corbera d´Ebre per veure l´antic poble ara convertit en un lloc d´interès històric. Només baixo jo del cotxe i passejo per entre els carrers , amb les cases derruïdes i amb una sensació molt estranya que em costa d´explicar.
Em quedo amb una frase que hi ha al final del poble vell de Corbera i que en 4 llengües diu:
"No hi ha camins per la pau , la pau és el camí " Mathamma Gandhi

Decidim tirar per Flix perquè ens sembla que potser no donarem tanta volta si pugem fins a Lleida però la veritat és que la carretera de Flix a Mollerussa se´ns fa eterna . Cap els volts de les 2h. de la tarda arribem a Boldú, al Xopluc,que queda entre la carretera de Tàrrega i Balaguer , el restaurant de la Maria Barceló, on es menja de fàbula i on dinem de meravella. L´Andreu s´endú una bona sorpresa quan li porten un sorbet de llimona amb una espelma amb una 9 perquè bufi.
Tornem a enfilar carretera amunt i vora les 6 de la tarda arribem a Sant Celoni. Desfem maletes , fem rentadores i anem a dormir força d´hora . Estem cansats!!!
Han estat unes vacances meravelloses !!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada