diumenge, 4 d’abril del 2010

Escapada a la Terra Alta ( 27-31 de març 2010)


Dissabte 27 de març


Després de passar pel pavelló i d´anar a veure en Marçal Majó fent el seu " partidillo" amb els de l´escola de bàsquet , enfilem ruta cap a Arnes , el lloc on passarem uns quants dies a la Terra Alta . Vora les dues ens apreta la gana i decidem parar a Riudoms, poble on va néixer Antoni Gaudí. Dinem al " Centro " , un lloc molt recomanable amb un servei molt amable i ens pregunta el cuiner d´on som , suposo que pel parlar, i ens diu si som de Girona.

Li diem que som de Sant Celoni i automàticament ens demana per Can Fabes , per en Santi Santamaria i ....ja us ho podeu imaginar : la seva cuina, el seus plats , etc.

Havent dinat cap al cotxe i ja cap a Arnes on hi arribem prop de les 5h. de la tarda. En Joan Clua , propietari de lo Celler que és l´apartament rural on estarem , ja ens espera . Molt amablement ens ensenya la caseta i ens diu on podem deixar les 4 bicis que portem . Ens instal.lem , donem una volteta pel poble , per cert encantador , i intento anar a busacr informació al Molí però està tancat. Comprem quatre coses al super de la Maria Cinta , cap a sopar i en Pep i l´Andreu descobreixen que fan el Barça -Mallorca al Casal d´Arnes on s´hi instal.len . La Mariona i jo aprofitem per llegir i per descansar.

L´endemà començarem a descobrir l´entorn .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada