diumenge, 4 d’abril del 2010

Escapada a la Terra Alta




Dilluns 29 de març de 2010




En Pep es lleva a 2/ 4 de 8 i va a fer els seus habituals 4o km. matinals. Nosaltres ens llevem cap a 2/4 de 9, esmorzem , ens vestim ja per anar en bici i quan en Pep arriba preparem tot allò que creiem que necessitarem pel camí i emprenem la nostra ruta per la Via Verda. Em fa especial il.lusió perquè des del 2006 que ja n´havíem fet un tros , recordo força coses, especialment el paisatge de la Serra de Pàndols: molt guapo i amb el riu Canaletes acompanyant-nos una bona estona per la Via Verda.


Baixem força ràpid i aviat som a Bot . Decidim tirar un tros més fins al Santuari de la Fontcalda i allà girem perquè ja portem força km. fets. De tornada tornem a parar a Bot i fem un menú exquisit a Can Josep, des d´on es veu la Via Verda i un paisatge espectacular dels Ports.


Descobrim que la bateria de la càmera petita no funciona i només tenim dues tristes fotos de la nostra ruta per la Via Verda . Arribem a Arnes vora 2/ 4 de 7 del vespre perquè el tros de tornada va fent pujadeta i ens ho agafem amb calma.


L´Andreu i en Pep donen una volta al poble per acabar de completar els 5o km. exactes . La Mariona ens conformem amb els 49 km .que hem fet i ens asseiem a esperar-los.




Un dia genial, amb un sol que ens va acompanyar tot el dia i amb l´aventura de travessar en bici els 13 túnels no il.luminats . Un paisatge sorprenent molt recomanable per fer durant la primavera!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada