diumenge, 4 d’abril del 2010

Escapada a la Terra Alta











Diumenge 28 de Març








En Pep es lleva a 2/ 4 de 8 i enfila cap a la Via Verda . Fa uns 40 km. i quan torna ens comenta que li agrada més la zona que va cap a Horta que no pas la que va cap a Vallderoures, menys ombrívol i més sec. Nosaltres decidim esmorzar i anar a veure el Centre d´interpretació de la Mel a Arnes mateix , on una magnífica pel.lícula en 3D ( amb l´Abella Dolça com a protagonista ) explica perfectament i per a tots els públics, el procés de fabricació de la Mel . Molt recomanable.




Llegeixo en una guia de Teruel que a la 1 del migdia fan una processó de les palmes a Alcañiz i proposo a en Pep i als nens a anar-hi . Resulta que quan arribem descobrim que era a les 11: 30 però ja que hi som aprofitarem per descobrir el poble . Comprem els tiquets per anar a fer una visita guiada al CASTELL -PARADOR DE TURISME d´Alcañiz a 1/ 4 de 5 i després al que ells en diuen la " nevera de la lonja " o sigui el pou de glaç .




Després de dinar anem cap al castell on engeguem la visita amb la Raquel, una guia que parla molt ràpid i que fa servir a l´Andreu i a la Mariona ( els únics nens de la visita) d´ajudants per enfilar-se i dir què veuen aquí o allà , quin tipus d´arc és , perquè devia servir, què llegeixen.....




Després de veure en algun edifici alt i al campanar de l´església les primeres cigonyes fent niu, tornem cap a Arnes . Donem una volta pel poble, mirem una mica la tele , sopem i decidim anar a dormir d´hora doncs, l´endemà volem fer un bon tram de Via Verda i hem d´estar descansats.






Ah!!! M´oblidava de dir que ja hem engegat la campanya Negres pel món. No és pot desaprofitar cap ocasió !!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada