diumenge, 7 de març del 2010

Cap de setmana a ... " Candorra"







Ei, gent,






No us podeu imaginar lo bé que ens ho vam passar a " Candorra" amb els Funollet-Pastells . El dissabte 27 el temps no ens va acompanayar massa però vam decidir-nos per provar les nostres habilitats en el Palau de Gel d´Andorra a Canillo, molt a prop d´on teníem l´hotel. A la tarda- vespre, sessió de jacuzzi, piscina i sauna a l´hotel que ens va deixar com nous i a punt pel sopar i pel partit del Barça, on més d´una ( jo mateixa ) no sé ni què va passar a la segona part . Estava destrossada !






Diumenge al matí , cap a Naturlandia (estació d´esquí nòrdic de La Rabassa ) falta gent . A mesura que ens acostàvem la neu anava fent acte de presència i , com és normal , al arribar guerra de boles de neu i a comprar els tiquets pel Tobotronc. Ens vàrem organitzar de la següent manera : primera vagoneta Teresa i Mariona , segona vagoneta Marçal i Blai , tercera vagoneta Pep i Andreu i última vagoneta Marga i Marina . Tot i les ganes de córrer i de no frenar que teníem la Mariona i jo ,vàrem enganxar davant nostre una noia que va tenir un atac de pànic i anava lentíssima i havíem d´anar frenant per no xocar amb ella. Va ser divertit , tot i el patiment constant de no poder deixar-nos anar massa. Ho repetirem!!!!






Vàrem dinar allà mateix al refugi per refer-nos del fred i a la tarda sessió de baixades amb trineu i de " divertimentos " amb la neu . Se´ns va resistir molt en Casadevall gros però li vàrem poder tirar neu dins l´esquena tal i com ell ens havia fet abans a nosaltres. Quin carallot !!!!






Apa, us deixo amb unes fotos de les nostres aventures!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada